ZF 24

Converse ramane la Elmec inca trei ani

03.02.2010, 12:37 35

Elmec Romania, care comercializeaza brandul Converse in Romania,a prelungit contractul de distributie exclusiva a produselorConverse pana la finalul lui 2012, pe fondul rezultatelor buneinregistrate in ultimii cinci ani de colaborare intre cele douacompanii.

"Intentionam sa pastram acelasi trend ascendent de extindere aprezentei Converse pe piata, atat prin intermediul magazineloroperate de Elmec, cat si prin intermediul partenerilor nostri dinintreaga tara", a declarat Cristian Beznoska, CEO ElmecRomania.

Din 2005, de cand a fost atras in portofoliul Elmec, Convers s-aextins in doua magazine proprii, in Bucuresti si in Cluj, in cinciunitati multibrand Famous Brands si doua galerii Famous Brands siin noul concept KIX, lansat de Elmec in centrul comercial AfiPalace Cotroceni. De astemenea, produsele Converse se gasesc indiverse magazine de articole sportive din tara.

Elmec, care a rulat afaceri de 49,5 mil. euro in 2008, potrivitMinisterului de Finante, detine in total 52 de magazine monobrandsi multibrand de articole sportive, din care 24 sub brandul Nike,11 unitati de fashion sub marca Miss Sixty & Energie, CalvinKlein, Pepe Jeans London sau Marlboro Classics, trei magazine FolliFollie si patru outlet-uri. De asemenea, compania detine centrul desanatate WellnessClub din Plaza Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO