ZF 24

Criza forţei de muncă împinge companiile să se întreacă în oferte de beneficii extrasalariale. Accenture oferă bonus de angajare de 1.000 de dolari. Companiile mari din România oferă bonusuri de angajare, posibilitatea de a lucra de acasă, masaj la birou şi reduceri la o gamă largă de produse şi servicii

Candidaţii susţin că opţiunea de a lucra de acasă, după salariu şi oportunităţile de a avansa în carieră, reprezintă unul dintre factorii principali în procesul de decizie.

Candidaţii susţin că opţiunea de a lucra de acasă, după salariu şi oportunităţile de a avansa în carieră, reprezintă unul dintre factorii principali în procesul de decizie.

Autor: Ramona Cornea

02.09.2019, 13:30 7245

Companiile mari active pe piaţa din România au început să ofere pachete complexe de beneficii extrasalariale, bazate pe nevoi reale exprimate de angajaţi în sondaje de opinie. Compania de consultanţă de management şi servicii profesionale Accenture le oferă persoanelor cu experienţă în contabilitate în domeniul farmaceutic un bonus de angajare de 1.000 de dolari, conform unui afiş postat de companie.

„Piaţa pachetelor salariale şi extra-salariale este foarte competitivă de câţiva ani încoace, ca un efect al crizei de candidaţi despre care vorbeşte toată lumea. În acest moment, sunt puţine companiile care îşi permit să nu mai ofere şi beneficii extrasalariale. Foarte multe, în special cele din Capitală, au chiar pachete extrem de complexe şi, în unele cazuri, chiar personalizate în funcţie de nevoile sau pasiunile fiecărui angajat în parte“, a declarat Bogdan Badea, CEO al platformei de recrutare online eJobs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO