ZF 24

Cum arată o cină la cel mai bun restaurant din lume. Galerie FOTO

El Celler de Can Roca se află într-un cartier suburban din Girona, Spania

Menú Degustació de Classics

Autor: Octavian Calei

11.05.2013, 19:02 4693

Un utilizator al platfomei foto online Filckr a distribuit o serie de imagini pe care le-a realizat cu ocazia unei mese servite la cel mai bun restaurant din lume, scrie Business Insider.

El Celler de Can Roca este noul câştigător al titlului de cel mai bun restaurant din lume, potrivit topului realizat de revista Restaurant. Punctele forte ale localului sunt felurile de mâncare servite artistic, colecţia de vinuri şi deserturile.

El Celler se află în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume de opt ani, în 2011 şi 2012 situându-se pe al doilea loc.

Restaurantul catalan este o afacere de familie deschisă din 1986. Cei trei fraţi care conduc afacerile restaurantului îşi împart responsabilităţile între bucătărie şi recepţie. Localul are trei stele Michelin şi este comparat cu fostul campion mondial, El Buli, care servea tot reţete catalane, înainte să fie închis în 2011.

Utilizatorul „Encantadisimo” de pe Flickr a postat poze cu experienţa sa în cel mai bun restaurant la ora actuală unde a comandat un „Menú Degustació de Classics”, un meniu cu şapte feluri care a costat 245 de dolari, cu tot cu vinul.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO