ZF 24

Cumperi 5 masini second hand si primesti una gratis

20.08.2009, 16:28 252

Asta este una din ofertele firmelor de leasing, care s-au trezit cu parcarile pline de autoturisme, pe care fostii proprietari n-au mai avut cu ce sa le plateasca.

Fenomenul a generat si o situatie incredibila. Acum vin nemtii, austriecii si francezii sa isi ia autoturisme de la noi, dupa ce ani la randul a fost invers.

Luam ca exemplu o masina, care anul trecut cand era noua, costa 33.000 de euro.

Clientul a renuntat la vehicul si l-a dus intr-un parc auto. Firma de leasing cere acum 24.000 de euro. Daca negociati bine, pretul ar putea scadea cu 20 de procente, pana la 19.200 de euro, cu precizarea ca ar trebui sa luati inca un autoturism.

Masinile ajung in Germania, Franta, Austria si, de ce nu, in Republica Moldova. Potrivit expertilor, chiar daca au facut reduceri substantiale, companiile care vand autoturisme in rate, tot castiga.

In prezent, fiecare societate de leasing are cel putin 600 de masini pe stoc. Toate au fost recuperate de la rau-platnici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO