ZF 24

Directorul pentru IMM-uri al Alpha a plecat din bancă pentru propria afacere

Directorul pentru IMM-uri al Alpha a plecat din bancă...

Autor: Anelis Baciu

30.06.2013, 20:48 488

Daniela Niculescu, care a gestionat în ultimii cinci ani potofoliul de clienţi întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) ai Alpha Bank, subsidira locală a grupului elen cu acelaşi nume, a părăsit banca pentru a deveni antreprenor. Ea are o experienţă de două decenii în sistemul bancar, dintre care zece ani în managementul clienţilor întreprinderi mici şi mijlocii.

„Este o provocare pe care o privesc cu mult optimism. După o experienţă de atâţia ani în sistemul bancar decizia a venit în mod natural. Fără nicio îndoială acum este momentul potrivit pentru dezvoltarea unei afaceri. Şi în Mare Criză din anii ‘30 au fost puse bazele unor afaceri de succes“, a afirmat Niculescu. Ea a lucrat pentru mai multe bănci locale, printre care Citibank, Banca Transilvania şi Credit Europe, iar activitatea sa s-a concentrat pe dezvoltarea de proiecte pentru IMM-uri.

Niculescu are o certificare internaţională în leadership şi mai multe specializări în management şi coaching. Niculescu spune că va demara două proiecte: unul de marketing, iar cel de-al doilea axat pe programe şi sesiuni de leadership, pe baza certificării internaţionale John Maxwell, ea fiind membru fondator al echipei din România.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24