ZF 24

Dragoş Dobrescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, vrea să cumpere firma de salubritate Romprest

Dragoş Dobrescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din...

Autor: Liviu Iancu

26.03.2014, 14:47 3644

Dragoş Dobrescu, unul dintre cei mai puternici investitori din imobiliare din România, a cărui avere este estimată la peste 200 de milioane de euro, a primit undă verde de la Consiliul Concurenţei (CC) pentru a intra în acţionariatul Romprest, firma de salubritate care face curăţenie în Sectorul 1, cel mai bogat din Capitală.

Dragoş Dobrescu, în vârstă de 44 de ani, deţine grupul de firme Monolit, prin care controlează mai multe clădiri de birouri din Bucureşti, situate în zone precum Bulevardul Primăverii, Piaţa Charles de Gaulle sau Băneasa.  

"Operaţiunea de concentrare economică, notificată prin adresa înregistrată la Consiliul  Concurenţei cu nr. RS – 03/29.01.2014, constă în preluarea controlului în comun asupra  societăţii Compania Romprest Service SA şi indirect asupra filialelor acesteia de către Europrest  Invest SRL şi Premium Management Team SRL, control ce urmează a fi exercitat alături de  Detaco LTD, o societate înregistrată în Canada", arată un raport al CC. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO