ZF 24

Ediţie aniversară Business Magazin: 500 de oameni şi momente care au marcat 25 de ani de capitalism

Ediţie aniversară Business Magazin: 500 de oameni şi...

Autor: Departamentul Economic

15.12.2014, 17:29 46

Numărul special al Business Magazin, apărut luni, este o adevărată enciclopedie de business a României, pornind de la înregistrarea primei entităţi private din România şi apariţia primului lanţ de supermarketuri, la prezentarea unor manageri şi antreprenori care au scris istorie în diverse segmente de piaţă.

Demersul Business Magazin vine ca o restituire pe care săptămânalul o face societăţii prin selectarea şi structurarea unor momente şi oameni cheie pentru economia românească, în contextul dezvoltării unui mare val de informaţie nesistematizată, în care date importante se pierd în marea de zgomot a internetului.

Numărul aniversar, de 68 de pagini, este disponibil pe piaţă în reţelele Inmedio şi Relay, precum şi abonaţilor revistei.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De 10 ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO