ZF 24

EY România îşi extinde echipa de parteneri prin recrutarea lui Sebastian Popescu, care a preluat şi coordonarea liniei de servicii Consultanţă în domeniul Granturilor şi Stimulentelor

EY România îşi extinde echipa de parteneri prin...

Autor: Roxana Rosu

19.03.2024, 10:39 164

EY România îşi extinde echipa de parteneri prin recrutarea lui Sebastian Popescu, care a preluat şi coordonarea liniei de servicii Consultanţă în domeniul Granturilor şi Stimulentelor, începând cu data de 18 martie.

Sebastian Popescu are o experienţă vastă în mediul de reglementare şi obţinerea de granturi pentru proiecte de investiţii.

În paralel, în echipade consultantă au fost cooptate şi Monica Badea şi Andreea Sanda-Economu.

„Suntem încântaţi să le urăm bun venit lui Sebastian, Monica şi Andreea în cadrul EY şi să extindem şi mai mult echipa noastră de consultanţă în domeniul granturilor şi stimulentelor. Fondurile UE şi ajutoarele de stat au potenţialul de a crea un impact socio-economic semnificativ în România în următorii ani. EY are un rol important de jucat în acest context, ajutând companiile să identifice şi să asigure sursele disponibile de finanţare nerambursabilă pentru proiectele de investiţii, care contribuie la impulsionarea transformării economice în România", a declarat Peter Latos, Partener, Liderul departamentului de Strategie şi Tranzacţii, EY România.

Monica Badea, Andreea Sanda-Economu şi Sebastian Popescu au o experienţă de peste 15 ani în consilierea unor investitori străini şi locali importanţi din diverse industrii, printre care cea auto, farmaceutică, aerospaţială, energetică, de construcţii, alimentară şi de reciclare.  

Sebastian Popescu deţine o diplomă de licenţă în Macro- şi microeconomie, finanţe publice şi inginerie financiară la Academia de Studii Economice din Bucureşti, a absolvit studiile postuniversitare în Comunicare managerială şi resurse umane la SNSPA - Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti. El deţine un MBA de la Vienna University of Economics and Business. El este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi al Institutului Consultanţilor în Management (ICMCI - AMCOR).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO