ZF 24

Fabrica din Braşov a Miele a ajuns la afaceri de 27 mil. euro. O extindere nu este exclusă

Hartmut Hohaus, director general al Miele Tehnica

Hartmut Hohaus, director general al Miele Tehnica

Autor: Cristina Roşca

04.04.2014, 00:08 348

Fabrica de la Braşov a Miele, producătorul german de aparatură electrocasnică de lux, a ajuns să producă anual 4 milioane de unităţi electronice (componente pentru aparatura electrocasnică), afacerile ajungând în 2013 la circa 27 de milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior.

„În 2013 atât cifra de afaceri a com­paniei Miele Tehnica cât şi numărul de produse livrate au fost din nou în creştere. Raportat la anul anterior, vân­zările au cunoscut un avans de 10,5% în timp ce numărul pro­du­selor livrate a crescut cu 12,4%. Actualmente fa­brica din Braşov produce şi livrează anual aproximativ 4 milioane de uni­tăţi elec­tro­nice pentru aparatură electro­cas­nică“, spune Hartmut Hohaus, director general al Miele Tehnica. El conduce fabrica încă de la început, unitatea de producţie fiind inaugurată în 2009, la mai puţin de un an de la începerea lucrărilor de construcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO