ZF 24

Familia Adamescu face patinoar şi cinematograf în magazinul Unirea şi se extinde până la metrou

Familia Adamescu face patinoar şi cinematograf în...

Autor: Cristina Roşca

18.09.2013, 00:08 635

Familia Adamescu, care controlează afaceri precum Astra Asigurări, Unirea Shopping Center, ho­telurile Rex şi Inter­con­ti­nental şi două clădiri de birouri din Bucureşti, are în plan investiţii de peste 55 de milioane de euro în următorii doi ani şi jumătate în mallurile din Bucu-reşti şi Braşov şi în hotelul de cinci stele Intercontinental. La Unirea Shopping Center din Capitală, familia Adamescu vrea să construiască un cinematograf şi un patinoar, la Braşov suprafaţa cen­tru­lui comercial se va dubla, iar la Inter­continental acţionarii vor să aducă un restaurant cu stele Michelin şi branduri de lux.

„Mereu căutăm spaţii noi pentru a le închiria şi le şi găsim, deşi nu avem cum să ne extindem în afara structurii actual existente. Vom da drumul şan­tie­ru­lui pentru a avea acces de la me­trou di­rect la magazin şi astfel vom crea 1.500 de metri pătraţi de magazine. Vom aduce branduri noi, cum este cazul producătorului de cosmetice MAC, dar vom opera şi relocări din rân­dul chiriaşilor de la parter“, spune Car­men Adamescu (56 de ani), preşe­dinte şi CEO al Unirea Shopping Center.

Ea explică faptul că vor fi mutate brandurile care au mai multă trecere la publicul de la metrou, fără a oferi însă nume. La parterul magazinului Unirea Shopping Center din Bucureşti s-au aşezat treptat, în ultimii ani, o serie dintre cei mai mari retaileri de modă, în frunte cu Inditex – care a venit cu brandurile Zara, Bershka, Pull & Bear - şi Stradivarius – H&M sau New Yor­ker. Tot aici şi-au găsit loc şi parfumeria Douglas şi lanţurile de restaurante McDonald’s şi KFC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO