ZF 24

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul baltic Piletilevi la achiziţia pachetului majoritar de acţiuni la firma locală care deţine platformat bilete.ro

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul baltic...

Autor: Roxana Rosu

07.07.2023, 11:47 232

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul Piletilevi la achiziţia pachetului majoritar de acţiuni la Departamentul Logistic Event SRL, deţinătorul website-ului bilete.ro.

„Dorim să mulţumim echipei RTPR pentru cooperarea excelentă în pregătirea şi semnarea tranzacţiei. Aşteptăm cu nerăbdare ca acordul să intre în vigoare şi să începem să lucrăm cu echipa Bilete.ro.”,a declarat Sven Nuutmann, CEO-ul grupului Piletilevi.

AS Piletilevi Group este o companie internaţională de vânzare de bilete şi organizare de evenimente cu operaţiuni în Estonia, Letonia şi Lituania. Această tranzacţie marchează prima investiţie realizată de grupul Piletilevi în afara statelor baltice. Tranzacţia este supusă aprobării privind investiţiile străine directe şi îndeplinirii condiţiilor precedente agreate de către părţi.

Echipa de proiect a fost formată din Costin Tărăcilă (Managing Partner), Cristina Enaga (Counsel), Ana Maria Barbu, Diana Dimitriu (Senior Associates) şi Flavia Mincu (Junior Associate). Roxana Ionescu (Partner) şi Şerban Hălmăgean (Associate) vor oferi consultanţă cu privire la obţinerea aprobării privind investiţiile străine directe.

„Este un nou succes pentru echipa de corporate/M&A, acest proiect fiind a treia tranzacţie de M&A pe care o anunţăm în ultimele 10 zile. Ne mândrim cu o echipă talentată şi experimentată, care în mod constant este implicată în cele mai complexe şi mai inovatoare proiecte de pe piaţă şi care se bucură de aprecierea clienţilor şi a competitorilor deopotrivă. Îmi permit să parafrazez o declaraţie a unui client pentru Chambers Europe „Succesul oricărui avocat RTPR este succesul grupului ceea ce îi face foarte puternici”. Felicitări întregii echipe!”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.

„Suntem încântaţi că am avut ocazia să contribuim la semnarea cu succes a acestei tranzacţii, care se numără totodată la nivel personal printre primele mele mandate de când m-am alăturat echipei RTPR. Doresc să felicit grupul Piletilevi şi să le urez mult succes în planurile de dezvoltare şi extindere în România şi în regiune, parteneriatul cu Bilete.ro fiind primul pas în această direcţie”, a declarat Cristina Enaga, Counsel la RTPR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO