ZF 24

Furnizorul grec de soluţii software SoftOne România a achiziţionat compania QBS Retail & Logistics din Braşov şi şi ţinteşte o creştere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023

Furnizorul grec de soluţii software SoftOne România a...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2023, 13:36 289

Furnizorul grec de soluţii software SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de soluţii şi servicii Cloud, aplicaţii de mobilitate şi facturare electronica, a achiziţionat compania QBS Retail & Logistics din Braşov.

În urma achiziţiei, SoftOne România îşi dublează numărul de angajaţi şi ţinteşte o creştere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023. Noua subsidiară SoftOne România din Braşov se va axa asupra susţinerii partenerilor şi a clienţilor din regiunea Transilvania.

„Suntem fericiţi să anunţăm achiziţia companiei QBS Retail & Logistics, unul dintre cei mai importanţi parteneri locali SoftOne, şi deschiderea unui nou punct de lucru în Braşov. Această mişcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea şi dezvoltarea SoftOne pe piaţa din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezenţa în regiunea Transilvaniei şi să ne deservim partenerii existenţi la nivel naţional mult mai eficient. Am încredere că achiziţia QBS Retail & Logistics va aduce beneficii semnificative ecosistemului SoftOne şi că împreună vom reuşi să susţinem transformarea digitală a mediului de business din România”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO