ZF 24

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de transport şi soluţii logistice, investeşte 20 mil.euro într-un nou terminal logistic în Popeşti Leordeni, în sudul Bucureştiului

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2023, 10:53 258

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de transport şi soluţii logistice, a început construcţia unui nou terminal logistic în Popeşti Leordeni, în sudul Bucureştiului, investiţia fiind de 20 milioane euro.

Compania a achiziţionat în acest sens un teren cu o suprafaţă totală de 70.000 mp.

“Dezvoltarea constantă a ultimilor ani şi nevoia de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri au contribuit la decizia de a realiza noua investiţie. Am ales zona Popeşti Leordeni, în Sud-Estul Bucureştiului, deoarece vom fi în vecinătatea autostrăzii A2 şi viitorului inel de centură al Bucureştiului A0, beneficiind astfel de infrastructura locală. În plus, prin inaugurarea noului hub, ne vom creşte capacitatea de depozitare, ceea ce se va traduce, în cele din urmă, în diversificarea portofoliului şi a numărului de clienţi”, a declarat Viorel Leca, Director General al Gebrüder Weiss România.

Noul terminal va avea o suprafaţă totală de cca. 17.000 mp, din care 13.500 mp spaţiu de depozitare, 3.400 mp destinat activităţilor de cross-docking. Depozitul va fi dat în folosinţă în acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO