ZF 24

Hotelurile lui Copos din Poiana Braşov au un grad de ocupare de 100% de Revelion

Hotelurile lui Copos din Poiana Braşov au un grad de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.12.2015, 09:00 3557

Hotelurile Sport, Bradul şi Poiana din staţiunea Poiana Braşov, deţinute de familia Copos prin grupul ANA Hotels, sunt rezervate în proporţie de 100% de Revelion.

De exemplu, la hotel Sport (patru stele) un sejur de 5 nopţi cu cazare cu demipensiune, cină festivă de Revelion şi alte facilităţi, costă începând de la 1.129 euro de persoană, conform unei oferte afişate pe site-ul grupului.

„Ca în fiecare an în această perioadă, anunţăm că toate cele trei proprietăţile din portofoliul ANA Hotels din Poiana Braşov – Sport, Bradul şi Poiana – vor opera la capacitate maximă pe perioada sărbătorilor de iarnă. În intervalul 27 decembrie – 3 ianuarie, toate cele trei hotelurile sunt rezervate în proporţie de 100%”, spun reprezentanţii ANA Hotels, companie care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 112 milioane de lei. 

ANA Hotels cuprinde Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza, ambele situate în Bucureşti, hotelul Europa şi Ana Aslan Health Spa din Eforie, hotelul Sport şi Sport Welness Spa, hotelul Bradul, hotelul Poiana din Poiana Braşov şi Ana Teleferic,  care se ocupă de instalaţiile de teleferic din Poiana Braşov.

Reprezentanţii grupului spun că este încă prea devreme să se pronunţe asupra sezonului din acest an. 

„Începând cu 22 decembrie s-au deschis, oficial, pârtiile din jumătatea superioară a Postăvarului, unde pasionaţii de sporturi de iarnă pot deja să se bucure de zăpadă”.

Anul acesta, ANA Hotels a făcut mai multe investiţii în cele trei hoteluri din Poiana Braşov.

„Hotelul Sport a beneficiat de multiple investiţii în această toamnă. Fostul restaurant Sport, cu o tradiţie de peste 50 de ani, a devenit restaurantul Altitude, în urma unei renovări complete şi a redecorării lui”. Mai mult, spaţiul restaurantului s-a lărgit cu o terasă închisă cu o capacitate de 56 locuri. De asemenea, centrul spa – Sport Wellness Spa - a beneficiat şi el de investiţii în zonele de piscină interioară, hot tub exterior şi în spaţiile de relaxare.

„Nu în ultimul rând, două apartamente ale hotelului au beneficiat de o redecorare completă”. Hotelul Sport are 4 stele şi 104 spaţii de cazare. Hotelul Bradul cu 59 de camere are 4 stele, în timp ce hotelul Poiana are trei stele şi un număr de 53 de camere.

Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe pe­rioada iernii, alături de Sinaia, Buşteni sau Predeal, dar şi una dintre cele mai scumpe. Domeniul schiabil din Poiana Braşov, principala atracţie din staţiune, este de circa 24 de kilometri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO