ZF 24

Ilie Penescu: nu am initiat discutii cu niciun retailer pentru vanzare

Ilie Penescu: nu am initiat discutii cu niciun retailer pentru vanzare
11.06.2009, 11:35 29

Ilie Penescu, co-proprietarul grupului PIC din Pitesti cu afaceri de 160 mil. euro, spune ca ia in calcul si varianta vanzarii retelei de hipermarketuri PIC in conditiile actuale din piata, insa pana in prezent nu a purtat discutii cu niciun retailer.

“Vanzarea hipermarketurilor PIC este la nivel de intentie, nu exludem nicio varianta. Pana acum nu am stat de vorba cu niciun retailer pentru vanzare si nu am avut niciodata o oferta concreta pe masa”, a spus Ilie Penescu. El dezminte astfel informantiile aparute astazi in presa privind vanzarea hipermarketurilor PIC catre reteaua Cora, detinuta de grupul franco-belgian Louis Delhaize.

In aprilie, Cornel Penescu, patronul clubului de fotbal FC Arges si co-proprietarul grupului PIC, a fost arestat preventiv sub acuzatia de mituire a unor arbitri din fotbal. In arest se afla in acest moment si Liviu Facaleata, directorul general al PIC Group, in acelasi dosar. Din aprilie, Ilie si Andrei Penescu au preluat responsabilitatea conducerii retelei PIC.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO