ZF 24

În Londra sau New York? Unde se găseşte cel mai bun bar din lume?

În Londra sau New York? Unde se găseşte cel mai bun...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.02.2013, 19:00 304

Artesian, un local situat în Londra, este considerat cel mai bun bar din lume în 2012, potrivit clasamentului anual World's 50 Best Bars, realizat de publicaţia Drinks International.

Astfel, anul trecut Londra a detronat New Yorkul, barul PDT din oraşul american ajungând pe locul doi după ce în 2011 a fost considerat cel mai bun bar din lume. Londra stă mai bine şi din punct de vedere al numărului de baruri din top 50, capitala Marii Britanii având 13 localuri, comparativ cu şapte câte are New York-ul.

Artesian, care se află în hotelul Langham din Londra, a fost ajutat să ajungă pe primul loc şi de meniul de cocktailuri care a atras cele mai bune punctaje. Dar ceea ce-l face deosebit este servirea ireproşabilă.

Farmecul personalului acestui bar determină clienţii să se întoarcă, chiar dacă poate băutura nu a fost pe placul lor sau chiar dacă muzica nu a fost aleasă bine. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care Artesian a fost ales cel mai bun bar din lume, mai scrie Drinks International.

Alături de baruri din Londra şi New York, în clasament mai sunt şi localuri din Sydney, Barcelona, Berlin sau Singapore.

Acestea sunt cele mai bune 10 baruri din lume:

  1. Artesian – Londra
  2. PDT – New York
  3. Nightjar – Londra
  4. Connaught Bar – Londra
  5. American Bar (din hotelul Savoy) – Londra
  6. Death & Co – New York
  7. The Baxter Inn – Sydney
  8. 69 Colebrooke Row – Londra
  9. Callooh Callay – Londra
  10. Bramble – Edinburgh

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO