ZF 24

Jaak Mikkel, directorul general al Coca- Cola HBC România: Piaţa creşte, anul acesta a fost unul interesant în România

Jaak Mikkel, directorul general al Coca- Cola HBC...

Autor: Georgiana Mihalache

03.07.2017, 12:00 154

Piaţa din România este în creştere, iar anul acesta a fost interesant pentru noi, pentru că au fost luni bune şi mai puţin bune, în funcţie de vreme, a spus Jaak Mikkel, directorul general al Coca- Cola HBC România.

Coca-Cola HBC are trei fabrici în România, la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei. În unitatea de la Ploieşti s-au investit în 2013 circa 20 de milioane de euro, după deschiderea unei noi linii de îmbuteliere pentru Cappy Pulpy.

„Piaţa creşte, anul acesta a fost unul interesant în România pentru că au fost luni bune şi mai puţin bune, în funcţie de vreme”

Compania a inaugurat vineri o linie de producţie rapidă la Timişoara, cu o ca­pa­ci­tate de îmbuteliere de 2 milio­ane de do­ze pe zi, în cantităţi de 330 de ml şi 500 de ml. Noua linie va crea 13 locuri de muncă, pe lângă cele 200 de persoane care deja lucrează în cadrul fabricii din Timişoara. 

În fabrica din Timişoara se îmbu­te­liază în prezent produse din gama Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea şi Joy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO