Jocurile de pe Facebook care vor fi închise

16 apr 2013 Autor: Ştefan Stan

Electronic Arts, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, a anunţat că pe 14 iunie va închide un număr de aplicaţii online pe Facebook, inclusiv SimCity Social, pe motiv că interesul pentru acestea a scăzut dramatic, scrie Business Insider.


Vestea vine după ce un alt creator de jocuri pentru Facebook, Zynga, a avut probleme din aceleaşi motive, utilizatorii nemaipetrecând la fel de mult timp jucându-se pe reţele de socializare.

Facebook  susţine că încă este un centru major de jocuri. Luna trecută, Facebook a oferit nişte date conform cărora peste 250 de milioane de oameni se joacă pe Facebook în fiecare lună, în jur de 20% dintre utilizatori se joacă în fiecare zi, şi există peste 100 de creatori de jocuri care au câştigat mai mult de un million de dolari în ultimul an. În total, jocurile au generat pentru dezvoltatori 2 miliarde de dolari anul trecut, conform datelor oferite de Facebook. 

Închiderea jocurilor pe Facebook poate fi parte din încercarea E.A. de a-şi revizui politica. Într-o listă a “consumatorilor”,  compania de jocuri a fost menţionată recent printre cele mai rele companii din Statele Unite, pentru că le cere jucătorilor să fie conectaţi la internet pentru a putea juca SimCity 5.

În anunţul oficial lansat de E.A., compania susţine că va păstra titlurile populare, precum Bejeweled Blitz, Solitare Blitz şi Plants vs. Zombies Adventures, dar va închide The Sims Social, SimCity Social, Pet Society şi alte jocuri.
 

 
Cuvinte cheie:
jocuri
, facebook
, inchidere
, aplicatii online
, business
, utilizatori

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide