ZF 24

KPMG România a recrutat aproape 100 de tineri pentru departamentul de audit

KPMG România a recrutat aproape 100 de tineri pentru...
10.10.2013, 15:30 2089

KPMG România, una dintre cele mai mari firme de audit şi consultanţă de pe plan local, a recrutat la începutul acestei luni 90 de studenţi, ca urmare a nevoii companiei de a răspunde într-un mod mai eficient cerinţelor înaintate de clienţi. Dintre cei aproape 100 de tineri recrutaţi un număr de 70 de studenţi vor fi „înrolaţi” în Şcoala de Afaceri KPMG, program de studiu în domeniul auditului cu o durată de doi ani, derulat în cadrul departamentului de audit al firmei.

“Procesul educaţional şi sprijinirea dorinţei de dezvoltare profesională şi personală a angajaţilor sunt prioritare în cadrul companiei. Şcoala de Afaceri KPMG vine în completarea studiilor universitare şi oferă studenţilor posibilitatea ca, la absolvirea facultăţii, să deţină o experienţă aplicată şi relevantă în domeniul auditului şi consultanţei. Există un beneficiu important şi pentru clienţii KPMG, pentru că ei vor beneficia de serviciile unor profesionişti cu o pregătire peste nivelul pieţei”, spune Şerban Toader, senior partner în cadrul subsidiarei KPMG de pe plan local.

Anul trecut, firma de consultanţă şi audit a avut venituri de peste 35,2 mil. euro pe plan local, iar în prezent îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a cinci birouri deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

KPMG este una dintre cele patru mari companii care domină piaţa de audit şi consultanţă, alături de PwC, Deloitte şi EY. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO