ZF 24

Maricla Pennesi, European Tax Coordinator and Head of Tax Italy, Andersen Tax & Legal, Italy: “Investitorii internaţionali sunt interesaţi să investească în România. Este o ţară interesantă pentru investitori.”

Maricla Pennesi, European Tax Coordinator and Head of Tax...

Autor: Miruna Diaconu

02.10.2019, 13:38 57

O companie nu poate exista doar pe baza afacerilor interne, e nevoie şi de o investiţie, a spus Maricla Pennesi, european tax coordinator and head of tax Italy, în cadrul evenimentului “ Tax + Legal Conference & Workshops: Impactul  Schimbărilor legislative şi fiscale în business”.

“Investitorii au nevoie de o imagine clară a modului de taxare din ţara în care vor să investească”, a susţinut Maricla Pennesi  

“Investitorii internaţionali sunt interesaţi să investească în România. Este o ţară interesantă pentru investitori, dar relaţia cu autorităţile poate fi una dificilă”, a spus Maricla Pennesi.

Maricla Pennesi a mai adăugat şi faptul că investitorii îşi îndreaptă mai mult atenţia asupra modului în care vor fi trataţi în România decât asupra domeniului taxelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO