ZF 24

Medicover a mers în parcul de birouri West Gate, unde lucrează 8000 de oameni

Medicover a mers în parcul de birouri West Gate, unde...

Autor: Ioana David

10.10.2013, 19:39 861

Operatorul de servicii medicale private Medicover, care deţine reţeaua de clinici şi spitalul cu acelaşi nume, a deschis o clinică cu o suprafaţă de 250 mp în parcul de birouri West Gate controlat de omul de afaceri Liviu Tudor. Astfel, Medicover a deschis o clinică în clădirea H5 a parcului de birouri, care este amplasat în zona de vest a Capitalei, în apropierea staţiei de metrou Preciziei.

Medicover West Gate are două cabinete pentru consultaţii şi o sală pentru procedurile medicale, fiind axat pe consultaţii de medicină generală, psihologie, medicina şi psihologia muncii şi pe efectuarea unor investigaţii precum: EKG, audiometrie, spirometrie şi viziotest. Analizele de laborator sunt  asigurate de Synevo România, parte a grupului Medicover, care operează, de asemenea, o unitate în clădirea H5 din West Gate.

„În parcul de birouri West Gate îşi desfăşoară activitatea aproximativ 8.000 de angajaţi ai companiilor chiriaşe, la care se adaugă aproape 2.000 de studenţi care locuiesc în campusul privat West Gate Studios”, a spus Ştefan Tudos, leasing manager în cadrul Genesis Development, dezvoltatorul proiectului West Gate. Totodată, West Gate a mai anunţat că LS Travel Retail, subsidiara din România a Lagardère Services, care deţine reţelele Inmedio şi Relay, a deschis în clădirea H5 un magazin 1 Minute, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, incluzând zona de luat masa.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO