ZF 24

Miercuri, 11 decembrie, ediţie specială a ZF Live: Cu cât pot creşte vânzările unei companii prin extinderea în online?

Miercuri, 11 decembrie, ediţie specială a ZF Live: Cu...

Autor: Adrian Seceleanu

10.12.2019, 09:20 409

Florin Filote, directorul platformei marketplace a eMAG, cel mai mare magazin online de pe piaţa locală, va discuta miercuri, într-o ediţie specială a emisiunii de business ZF Live, despre businessul pe care îl poate câştiga o companie tradiţională care se extinde în online şi va prezenta cele mai noi cifre despre evoluţia platformei operate de retailer. eMAG a atras pe platforma sa marketplace aproximativ 30.000 de companii la nivelul întregii regiuni, dintre care peste 15.000 sunt din România.

Florin Filote va prezenta date despre evoluţia numărului de companii înscrise în platformă, dar şi despre structura afacerilor care vând online şi prin eMAG şi despre impactul în business al înrolării pe platformă. Filote va discuta şi despre cum au fost primite de piaţă unele dintre cele mai recente iniţiative ale eMAG, printre care lansarea unui serviciu logistic integrat şi a unei soluţii de finanţare pentru antreprenori, asigurată printr-un parteneriat cu polonezii de la Idea Bank. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO