ZF 24

Nestor, NNDKP: De trei luni piaţa dă semne de înviorare. Sunt mai multe proiecte, dar mici

Ion Nestor, partener fondator al casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Piaţa a reuşit „performanţa“ de a prăbuşi onorariile cu cel puţin 40% faţă de nivelul maxim. Unde puteam vorbi de un nivel al onorariilor de 250 – 300 de euro/oră, acum s-a ajuns la 150 de euro/oră. Partea bună a crizei a constat în faptul că şi noi ne-am putut optimiza costurile.

Ion Nestor, partener fondator al casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Piaţa a reuşit „performanţa“ de a prăbuşi onorariile cu cel puţin 40% faţă de nivelul maxim. Unde puteam vorbi de un nivel al onorariilor de 250 – 300 de euro/oră, acum s-a ajuns la 150 de euro/oră. Partea bună a crizei a constat în faptul că şi noi ne-am putut optimiza costurile.

Autor: Cristi Moga, Andrei Cîrchelan

24.01.2014, 00:08 70

Ion Nestor, partener fondator al casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), spune că firma pe care o conduce a avut în 2013 cel mai bun an din istorie din punct de vedere financiar, iar în ultimele trei luni nivelul de activitate a continuat să crească, ceea ce îl face să vorbească despre o „înviorare“ şi de un sentiment că „ceva se întâmplă“.

„De trei luni piaţa dă semne de înviorare. S-au multi­plicat cererile din par­tea clienţilor, a crescut nu­mărul de proiecte, dar nu şi dimensiunea lor. În general, e un sen­ti­ment că ceva se întâmplă. În privinţa investitorilor străini, câteodată am sentimentul că încer­căm să îi alungăm. Cu toate acestea, trebuie punctate şi lucrurile bune, precum listările, care au fost paşi reuşiţi şi un semnal foarte bun atât pentru sectorul energetic, cât şi pentru piaţa de capital, în timp ce indicatorii macro arată foarte bine“, a declarat Nestor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO