ZF 24

Nicolae Danciu, Omilos: ERA Iasi va fi cel mai mare parc de retail din provincie, in care vrem sa atragem vizitatori si din Chisinau

16.06.2008, 18:45 57

Nicolae Danciu, directorul companiei de dezvoltare imobiliara Omilos Group, implicata in realizarea a doua parcuri de retail de mari dimensiuni in Iasi si Oradea, apreciaza ca proiectul din nordul Moldovei va fi pentru o buna perioada cea mai mare dezvoltare de acest fel din afara Bucurestiului, printre chiriasi numarandu-se Carrefour, Praktiker, Mobexpert sau Media Galaxy.

"Proiectul se dezvolta continuu, inclusiv conceptual, astfel ca, spre exemplu, mall-ul din cadrul proiectului, care trebuia sa aiba o suprafata de 35.000 de metri patrati, se va intinde pe 70.000 de metri patrati construiti. Pe de alta parte, pana la sfarsitul lunii iulie speram sa incheiem contractul cu un jucator international de mare reputatie, prin care am putea atrage vizitatori chiar si din Chisinau", a declarat Danciu.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt etapele ERA Shopping Park, ce cuprind acestea si care sunt termenele la care trebuie livrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO