ZF 24

Noul automobil ieftin de la Renault ar putea fi dezvoltat de Dacia

05.07.2007, 13:26 13

Automobile Dacia, subsidiara romaneasca a Renault, ar putea dezvolta proiectul viitorului automobilul ieftin al producatorului francez, avand si posibilitatea de a participa la procesul de productie, a declarat, astazi, directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel.

"Autoturismul poate fi facut atat de Renault, cat si de Dacia, insa Dacia are know-how pentru piata autoturismelor economice si trebuie sa folosim acest know-how al Automobile Dacia", a spus oficialul Dacia, la o conferinta de presa unde a prezentat rezultatele de vanzari ale companiei pe primul semestru.

El a mentionat ca acestea sunt posibilitati teoretice, iar in viitorul apropiat nu sunt avute in vedere astfel de actiuni.

Presedintele Renault Carlos Ghosn, a declarat, la sfarsitul lunii iunie, ca noul model de automobil cu pret foarte redus, de circa 3.000 dolari, pe care producatorul intentioneaza sa il dezvolte pentru piata indiana, aflata in crestere rapida, nu va concura direct cu Logan, produs in special la Automobile Dacia. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO