ZF 24

Noul CEO al Flamingo isi schimba echipa

09.08.2009, 14:25 39

Flamingo International a facut schimbari la nivelul conducerii companiei, o data cu numirea lui Stefan Treiber in functia de CEO, Adrian Olteanu urmand sa preia functia de Deputy CEO, Bogdan Lungu, de Chief Financial Officer, iar Roland Risting urmand sa ocupa postul de Program Manager.

Compania spera ca in aceasta formula sa isi continue procesul de restructurare.

"Revigorarea managementului este necesara si binevenita, pentru ca reprezinta o adaptare la schimbarile prin care trece compania, in contextul general al pietei. Sunt decizii strategice, care tin cont de interesele companiei si care pregatesc Grupul pentru relansarea financiara si dezvoltarea viitoare", a declarat Stefan Treiber.

La 17 august, urmeaza sa fie hotarata soarta companieifondul de investitii QVT, care detine 22% din actiunile Flamingo, introducand pe ordinea de zi a Consililiului cererea de dizolvare a companiei, in timp ce ceilalti doi mari actionari, Dragos Cinca si Dan Adamescu, au anuntat ca vor accepta si participa la o emisiune de obligatiuni in valoare de 7 milioane euro.

Emisiunea de obligatiuni a inceput sa fie pregatita in luna februarie si a fost definitivata dupa ce vanzarile primului trimestru s-au contractat cu 40%, la 23,5 mil. euro, iar datoriile au ajuns la 5,4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO