ZF 24

O noapte de thriller in portul Rotterdam

O noapte de thriller in portul Rotterdam
30.05.2010, 15:56 42

Sambata, 5 iunie, incepand cu ora 20.30, pe puntea navei TheFighter, ancorata la dana 11 a portului Rotterdam, scriitorulGeorge Arion va reprezenta Romania in happening-ul "Suspans inPort", o noapte dedicata thriller-ului european.

Recunoscut ca fiind cel mai bun autor roman de literaturapolitista, George Arion este unul dintre cei patru invitatispeciali la acest eveniment, inedit atat prin locatie, cat si prinformat. In cadrul unei seri in care isi vor da mana literaturapolitista si muzica, patru autori reprezentativi pentru romanulpolitist european, George Arion (Romania), Leif Davidsen(Danemarca), Radka Denemarkova (Republica Ceha) si Edith Kneifl(Austria) vor citi din propriile opere si vor vorbi desprefascinatia lor fata de acest gen cu mare audienta la public sidespre perspectivele thriller-ului ca gen literar. Moderator: DariaBouwman. Printre organizatori se numara Ambasada Romaniei laHaga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO