ZF 24

Octavian Lazar, Caro Hotels: Fiecare brand care va intra pe piata va mai zdruncia putin hotelurile independente

08.04.2008, 20:30 154

Complexul de hoteluri Caro, care include peste 160 de camere de doua, trei si patru stele dezvoltate pe locul fostei fabrici de Glucoza, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 6,8 milioane de euro, cu circa 35% in plus fata de anul precedent.

"Anul trecut am avut o cifra de afaceri de cinci milioane de euro, iar avansul din acest an va veni pe fondul intrarii in folosinta in luna mai a noii aripi de patru stele, de 55 de camere", a spus Octavian Lazar, managerul complexului hotelier, care e impartit in trei categorii, Caro Golf de patru stele, Caro Parc de trei stele si de doua stele Caro Horoscop. Caro Golf insumeaza in prezent 98 de camere si va ajunge la o capacitate de peste 150 de camere in urma unei investitii de peste doua milioane de euro.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce proiecte de viitor are Ion Lazar, actionarul majoritar si proprietarul editurii Adevarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO