ZF 24

Parcul Industrial Craiova are nevoie de teren pentru firme care produc pentru Ford

17.12.2007, 17:22 41

Parcul Industrial Craiova are nevoie de 100 de hectare de teren pentru a-l pune la dispozitia mai multor firme din Germania, Italia si Romania, care produc piese si subansamble pentru producatorul american de automobile Ford, informeaza Mediafax.

Florin Magalie, purtatorul de cuvant al Parcului Industrial Craiova, a afirmat, luni, intr-o conferinta de presa, ca unitatea, infiintata ca societate pe actiuni in cadrul Consiliului Judetean Dolj, mai are nevoie de 100 hectare de teren.

"In momentul de fata, spatiile de inchiriat ale parcului sunt ocupate suta la suta, iar din terenul disponibil in jur de 65 la suta. Problema cea mai mare este ca in posibilitatea ca din luna martie sa inceapa Fordul sa lucreze la Craiova, avem cereri de peste 100 de hectare de teren de la mai multe firme din Germania, Italia si Romania, care lucreaza piese si subansamble pentru Ford", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Parcului Industrial Craiova.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO