Plantaţia viticolă a lui Mugur Isărescu a ajuns la vânzări de peste 3,3 mil. lei în 2017. Cea mai scumpă sticlă de vin produsă de familia guvernatorului BNR costă 99 lei

4 iun 2018 Autor: Roana Rotaru

Compania Măr din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, plantaţia viticolă a familiei Isărescu, a ajuns la vânzări totale de peste 3,3 mil. lei (peste 720.000 de euro) în 2017, în creştere cu circa 28% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Anul trecut, familia guvernatorului BNR a făcut un profit net de 52.000 de euro din cultivarea strugurilor şi producţia de vin, rezultate obţinute cu ajutorul a 21 de salariaţi, potrivit sursei citate.

Isărescu este prezent cu vinurile sale în Selgros, Mega Image, dar şi în HoReCa. Cea mai ieftină sticlă de vin produsă de compania Măr costă 24 de lei, în timp ce vinurile vechi, din colecţia Vintage, ajung la 99 lei sticla, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

Compania Măr a fost înfiinţată în anul 2003 şi este deţinută de Mugurel Constantin Isărescu (54%), Elena Isărescu (25%), Lăcrămioara Ileana Isărescu (10%) şi Mugur Costin Isărescu (10%), potrivit datelor publice. 

Familia Isărescu exploatează la Drăgăşani o plantaţie de circa 40 de hectare de vie.

 

 
Cuvinte cheie:
mugur isarescu
, familie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide