ZF 24

Ponta: De mâine ne putem aşeza la masă cu liderii PNL pentru refacerea USL

Ponta: De mâine ne putem aşeza la masă cu liderii PNL...

Autor: Cristian Fierbinţeanu

25.05.2014, 22:14 87

"De mâine suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL pentru a porni de acolo de unde am lăsat proiectul început în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulţi o aşteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorinţă de a profita de acest moment", a spus Ponta.

Comentând rezultatul euroalegerilor, Ponta a spus: "Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor, pentru cei care au jucat la poker soarta USL, sau a propriului partid, care au pierdut la această cacialma şi cred că trebuie să îşi asume cu siguranţă responsabilitatea".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu comentează estimările rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunând că despre rezultate se va vorbi mâine, poate şi la noapte şi face apel la reprezentanţii PNL în secţiile de votare să fie vigilenţi.

Crin Antonescu declarase, în mai multe rânduri, că dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului. PNL este creditat cu un scor sub 15% potrivit exit-poll-urilor publicate după euroalegerile de duminică.