ZF 24

Probleme pentru clienţii Orange în Bucureşti şi în ţară după ce reţeaua de fibră optică a operatorului a fost tăiată în trei locuri diferite

Probleme pentru clienţii Orange în Bucureşti şi în...

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2019, 16:03 1669

Clienţii din Bucureşti dar şi din mai multe zone din ţară ai Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, experimentează dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date mobile dar şi a unor aplicaţii ale companiei după ce reţeaua de fibră optică folosită de companie pentru a conecta antenele a fost tăiată în mai multe locuri, conform problemelor raportate de utilizatori şi al unui anunţ al companiei.

“Momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere”, potrivit unui anunţ publicat pe contul de Facebook al companiei.

Reţeaua a fost secţionată în trei zone diferite, printre care Transilvania şi Banat, conform datelor furnizate de companie. Orange nu a oferit detalii despre cine este responsabil de tăierea firelor de fibră optică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO