ZF 24

Producătorul vinurilor Liliac şi Crepuscul şi-a dublat cifra de afaceri în S1 şi a lansat noi vinuri. Galerie FOTO

FOTO

FOTO

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.09.2015, 12:07 678

Compania amb Wine, producătorul vinurilor premium Liliac şi Crepuscul, a avut o cifră e afaceri de 1,4 milioane de lei în primul semestru al acestui an, dublu comparative cu perioada similară a anului trecut. Compania are ca obiective atingerea unei cifre de afaceri de 4 mil lei în 2015.   

De asemenea, volumele vândute s-au dublat în primul semestru raportat la aceeaşi perioadă, atingând un număr de 100 .000 de sticle vândute până în data de 31 august 2015.

Din totalul sticlelor vândute în România, 20 % se distribuie în retail, restul de 80% în HoReCa. Gama de vinuri a Cramei Liliac este în prezent listată în peste 300 de restaurante din Bucureşti şi din ţară. 

amb Wine Company exportă 10% din totalul producţiei în ţări precum Austria, Danemarca, Elveţia, Germania, Marea Britanie, Luxemburg, Cehia şi Polonia şi estimează creşterea acestui procent cu încă 5% până la finalul anului 2015. Pentru anul următor compania îşi propune să se extindă şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO