ZF 24

Profitul Adecco a crescut cu 64% in T2, la 222 mil. euro

Profitul Adecco a crescut cu 64% in T2, la 222 mil. euro
10.08.2007, 12:20 13

Adecco, cea mai mare firma din domeniul resurselor umane, la nivel mondial, a consemnat un avans de 64% al profitului trimestrial, la 222 milioane de euro, sustinut de reducerea contributiilor platite in Franta pentru asigurari sociale si de cresterea puternica de pe piata germana, transmite Reuters.
Actiunile Adecco au fost afectate, recent, de ingrijorarea privind perspectivele pietelor europene ale fortei de munca, in conditiile in care unii specialisti estimeaza ca piata americana de profil se afla deja in scadere.
Cu toate acestea, grupul elvetian inregistreaza, in continuare, o cerere favorabila in Europa si Asia, care compenseaza incetinirea cresterii pietei din SUA.
Grupul elvetian este prezent in Romania prin firmele Adecco Romania si Adecco Resurse Umane. In iulie 2006, compania a achizitionat 76% din actiunile firmei romanesti de software IP Devel. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO