ZF 24

Prognoza meteo: cum va fi vremea până marţi. VIDEO

Prognoza meteo: cum va fi vremea până marţi. VIDEO

Autor: Pro TV

16.02.2014, 12:17 115

Ziua de astazi ne aduce vreme in general frumoasa si in incalzire. In vestul, nord-vestul si nordul tarii, spre seara apar innorari, dar sansele de ploaie cresc abia dupa lasarea noptii, scrie Pro TV.

Maximele termice ajung in intervalul 3...18 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile Banatului. In Dobrogea si in Baragan este ceata in orele diminetii, apoi vom avea vreme placuta, cu soare si temperaturi peste cele inregistrate ieri

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

In vestul, nord-vestul si nordul tarii, spre seara apar innorari, dar sansele de ploaie cresc abia dupa lasarea noptii. Maximele termice ajung in intervalul 3...18 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile Banatului.

Maine, va ploua pe arii destul de mari in jumatatea nordica iar la munte, pe creste, va fi lapovita sau va ninge. Vantul va fi nervos la munte iar noaptea si in sud. Marti, va ploua slab in jumatatea nordica iar la munte, la altitudini mari, vor mai fi precipitatii mixte.

Miercuri noapte, va ploua slab in vest, in nord-vest iar vantul va mai avea unele intensificari la munte. Vremea va fi calda in tot acest interval.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO