ZF 24

ProTV: SIAB a dat peste cap traficul din nordul capitalei si de pe DN1

ProTV: SIAB a dat peste cap traficul din nordul capitalei si de pe DN1
07.10.2007, 00:40 14

Zeci de mii de vizitatori au dat buluc sa vada expozitia internationala de masini organizata in afara capitalei, si pana la Otopeni traficul a fost un adevarat cosmar. Situatia se va repeta si maine, asa ca cine are treaba la aeroport sau se intoarce de la munte trebuie sa ia in calcul doua ore de intarziere la volan.

Au stat in masini, sa vada masini. Asa a aratat toata ziua traficul pe DN1 de la iesirea din Bucuresti pana la Aeroportul Otopeni. Soferii au asteptat chiar si doua ore la volan, iar politistii abia au reusit sa controleze valul de autoturisme.

Satui de stat la volan, oamenii au abandonat masinile. Spatiul verde de pe marginea drumului national a devenit o parcare uriasa.

Drum lung si pentru premier. Acesta a venit a treia oara in doua zile la salon dar, pentru ca a ales sa ajunga la SIAB la volanul masinii personale, fara girofar, a indurat acelasi trafic infernal.

Si la intoarcere soferii au dat de acelasi calvar. Pana si politistii au fost astazi mai indulgenti si au trecut cu vederea depasirile haotice si parcarile neregulamentare.

Daca in primele doua zile la SIAB au venit 18 mii de vizitatori, astazi numarul lor s-a dublat. ProTV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO