• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
ZF 24

Raed Arafat, Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, printre laureaţii Galei Mediafax 2013

Raed Arafat, Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, printre laureaţii Galei Mediafax 2013

Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX desfăşurată miercuri seară. Foto: Mediafax

Autor: Mediafax

20.02.2013, 21:30 886

Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala Mediafax desfă­şu­rată miercuri seară la Ateneul Român, printre laureaţi numărându-se şi Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, Dan Enescu şi Let's do it România.

Premiile au fost acordate de către jurnalişti ai Agenţiei de presă Mediafax, criteriul fiind dat chiar de logo-ul evenimentului: "Gala valorilor. A ştirilor bune".

Premiul pentru voluntariat în cauze etice şi caritabile, acordat de jurnalista Aurelia Alexa, a revenit echipei Let's do it România.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti Martin Harris a primit Premiul pentru excelenţă în comunicare din partea lui Marius Frăţilă, jurnalist.

Elvira Gheorghiţă, senior reporter al Agenţiei de presă Mediafax, a fost cea care i-a decernat medicului Dan Enescu, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Premiul pentru transformarea profesiei într-o religie.

Premiul pentru antreprenoriat, acordat de jurnalistul Andi Manciu, a revenit fraţilor Pavăl, pentru că au construit, cu energie şi curaj, compania Dedeman, primul brand de retail românesc care arată şi se comportă în piaţă ca o multinaţională.

Violonistul Alexandru Tomescu a primit Premiul pentru promovarea spiritului şi culturii române din partea jurnalistei Cristina Cuncea, pentru că face imagine României.

Jurnalista Lucia Efrim, redactor-şef adjunct al Agenţiei de presă Mediafax, i-a acordat Premiul pentru exprimare liberă istoricului Lucian Boia, pentru că în 2012 nu le-a spus românilor ce voiau să audă despre ei, ci doar ceea ce a crezut şi crede.

Premiul pentru competenţă dovedită a revenit lui Petru-Sorin Buşe, director Renault Tehologie România. În 2012 au fost lansate noile modele Logan şi Sandero. Cel care a acordat premiul a fost jurnalistul Mediafax Ovidiu Tempea.

Jurnalistul Liviu Dădăcuş a acordat Premiul pentru forţarea limitelor lui Florin Buzatu, Andrei Dorobanţu, Nicolae Victor Zamfir, Marius Enăchescu şi Adrian Curaj, care fac parte din echipa de la Măgurele care a adus în România cel mai puternic laser din lume.

Dan C. Mihăilescu, cel care a reuşit să ne facă să redescoperim cărţile şi plăcerea lecturii folosind pentru asta un instrument cu totul şi cu totul neaşteptat: televizorul, a primit Premiul pentru educaţie din partea jurnalistului Mediafax Cristian Fierbinţeanu.

Premiul Omul anului 2012, pentru construirea legendei prin performanţă, care a revenit lui Raed Arafat, a fost acordat de Cristian Dimitriu, director editorial al Mediafax Group.

Gala Mediafax 2013 a fost organizată cu sprijinul Romtelecom, EON, Asirom, Alpha Bank, Kinstellar, Banc­post, Cosmote, Sanofi, Azomureş, Ţiriac Auto, City Insurance, JTI, Immofinanz Group, Bergenbier, Nissa şi Trends by Adina Buzatu.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787