ZF 24

REHAU România a relocat birourile centrale din Tunari în clădirea One Cotroceni Park, unde vor lucra cei 46 de angajaţi ai sucursalei din Bucureşti

REHAU România a relocat birourile centrale din Tunari...

Autor: Roxana Rosu

14.09.2023, 10:22 209

Compania REHAU România a relocat birourile din Tunari, Ilfov, în Bucureşti, la etajul al şaselea al clădirii One Cotroceni Park, dezvoltată de One United Properties, unde vor lucra toti cei 46 de angajaţi ai sucursalei din Capitală.

Tranzacţia a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

Noua locaţie are o suprafaţă de 960 mp, structurată în 9 birouri închise, 27 de birouri open space, 4 săli de conferinţă, 2 phonebooths, o zonă de relaxare, un colţ dedicat copiilor, două terase cu o suprafaţă totală de 120 mp.

„Ne bucurăm să anunţăm mutarea birourilor REHAU în One Cotroceni Park. Locaţia a fost aleasă în urma unui sondaj din care au reieşit elemente foarte importante pentru angajaţi, cum ar fi apropierea faţă de metrou, localizarea centrală, spaţiile de recreere generoase, caracterul sustenabil şi impactul scăzut asupra mediului înconjurător”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Sediul companiei include şi o zonă de showroom unde sunt expuse soluţii ale diviziilor Instalaţii - Building Solutions, Mobilă - Interior Solutions şi Ferestre - Window Solutions

„Prin toate dezvoltările noastre office urmărim să cream comunităţi care nu doar lucrează împreună, ci au acces la o paletă variată de facilităţi chiar la locul de muncă. Ne dorim să oferim spaţii de lucru moderne, care să asigure cele mai bune garanţii de sănătate şi wellbeing pentru angajaţi, cu servicii comerciale şi de agrement integrate, certificate din punct de vedere al sustenabilităţii şi care înglobează cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties. 

Locatiile din România ale Rehau îndeplinesc aceleaşi standarde de eficienţă energetică şi protecţie a mediului înconjurător ca cele din afara graniţelor, inclusiv prin colectarea selectivă a deşeurilor, iluminatul inteligent, utilizarea de mobilier din materiale reciclate şi reciclabile.

Grupul german  REHAU este prezent de 27 de ani în România şi are în prezent 132 de angajaţi la nivel naţional. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro în 2021.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO