ZF 24

Sefii a 12 banci mari din SUA vor discuta cu Obama reforma reglementarilor din sector

10.12.2009, 12:56 26

Sefii a 12 mari banci americane, printre care Citigroup, GoldmanSachs si JP Morgan, se vor intalni pe 14 decembrie cu presedinteleBarack Obama, pentru a discuta propunerile privind imbunatatireacreditarii companiilor mici si reforma reglementarilor din sectorulfinanciar, informeaza Bloomberg.

La intalnire vor mai participa reprezentanti ai Bank of America,Wells Fargo, Capital One Financial si American Express, a declaratun oficial de la Casa Alba, unde va avea loc reuniunea.

Pe lista invitatilor se mai afla directori de la Bank of BewYork Mellon, Morgan Stanley, PNC Financial Services, US Bancorp siState Street.

In viitorul apropiat va mai avea loc o alta reuniune, cu sefiibancilor mai mici, a mai spus oficialul administratiei Obama.

Discutiile se vor concentra pe intensificarea activitatilor decreditare, in special in cazul companiilor mici, a declarat, inaceasta saptamana, Valerie Jarrett, consilier la Casa Alba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO