ZF 24

Spatiile disponibile in ProLogis Park Bucharest au fost inchiriate integral

22.04.2008, 12:38 18

Compania americana ProLogis, unul dintre cei principalii dezvoltatori de spatii de depozitare si distributie din lume, a inchiriat peste 8.000 de metri patrati din cadrul ProLogis Park Bucharest A1 companiei Centrum Logistics, epuizand astfel spatiile disponibile din prima etapa a proiectului, a anuntat compania.
"Suntem foarte bucurosi sa anuntam aceasta tranzactie, care duce rata de ocupare a cladirilor noastre din ProLogis Park Bucharest A1 la 100%", a declarat Vlad Dumitrescu, Market Officer pentru ProLogis in Romania.
ProLogis Park Bucharest A1, primul proiect dezvoltat de ProLogis in Romania, este un park logistic care va cuprinde douasprezece cladiri insumand aproximativ 300.000 metri patrati de spatiu de distributie la terminarea constructiei. Parcul consta in prezent in doua cladiri totalizand peste 53.000 mp de spatiu industrial. Doua cladiri aditionale totalizand 50.000 mp ? cladirile 3 si 4 ? sunt in constructie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO