ZF 24

Stefan Tudos, vicepreşedinte Genesis Property: O clădire mai veche, reabilitată tehnic, este mai eficientă, oferă un avantaj de cost, la chirie, care contează pentru chiriaşi

ZF Birouri si Rezidential 2023

Stefan Tudos, vicepreşedinte Genesis Property: O...

Autor: Roxana Rosu

28.09.2023, 14:51 89

Reabilitarea tehnică a unei clădiri mai vechi este mai eficientă decât construirea unei clădiri noi şi oferă un avantaj de cost, legat de chirie, care contează pentru companiile care închiriază, a declarat Ştefan Tudos, vicepreşedinte Genesis Property în cadrul conferintei ZF Birouri si Rezidential  2023.

”Sunt companii multinationale interesate de respectarea criteriilor ESG, care sunt dornice să stea într-o clădire mai veche, dar reabilitată tehnic.  Există şi un avantaj de cost, legat de chirie, care contează pentru companii. Avem clădiri construite acum 10 de ani cărora le spunem vechi, dar ele au fost gândite pentru o durată de viată de 50 de ani şi pot fi usor aduse la zi , cu investitii de modernizare”

Ce a mai declarat Ştefan Tudos:

Avem o viziune pe termen lung cu cele două parcuri pe care le detinem, punem accent pe crearea unui mediu cât mai plăcut pentru angajati, cu accent pe spatiile verzi exterioare, şi la West Gate şi la Unity.

Ideea este de a pune accent pe wellbeing, în contextul post pandemic, când întoarcerea la birou este o provocare pentru companii. Este o investitie substantială, care va redefini cum ar trebui să arate un parc de birouri în următorii 10 ani.

Zona exterioară va fi finalizată la finele anului şi avem un grad de închiriere de 98% la Unity.

După ce terminăm Unity ne mutăm în MIlitari, unde avem un proiect mare, West Gate.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO