ZF 24

Stolojan catre PSD: Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!

08.06.2009, 14:47 317

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru Mediafax, ca ingrijorarea PSD fata de validarea mandatului de eurodeputat al Elenei Basescu s-ar caracteriza prin proverbul "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

"E o zicala romanească: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Sa nu isi faca PSD-ul griji prea multe, pentru ca Comisia Electorala Centrala din Romania va comunica la Parlamentul European exact europarlamentarii, asa cum au fost votati. Deci, domnisoara EBA, europarlamentar independent, acesta este rezultatul votului. Ce face domnisoara EBA in secunda urmatoare este o cu totul alta problema. Sa nu isi mai faca griji PSD", a spus Stolojan.

El a reacţionat, astfel, la afirmatia lui Valeriu Zgonea potrivit careia revenirea Elenei Basescu in PDL, dupa ce a candidat la euroalegeri ca independenta, ar putea da castig de cauza unei eventuale contestari a mandatului fiicei presedintelui la Comisia de validare a PE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO