ZF 24

Strauss-Kahn si-a uitat ceasul la pupitrul Parlamentului

Masterand ASE despre conferinta directorului FMI: Mi s-a parut destul de vaga. Dominique Khan nu a vorbit despre efectele concrete ale imprumutului de la FMI asupra economiei Romaniei. Implicatiile nu sunt doar benefice. Consecintele pot fi drastice
30.03.2010, 16:57 26

Dominique Strauss-Kahn a sustinut, marti, un discurs in plenulParlamentului. In timpul alocutiunii, seful FMI si-a dat jos ceasulde la mana si l-a pus pe pupitru, informeaza Mediafax.

Viceliderul deputatilor PSD Aura Vasile a anuntat ca a gasit unceas in sala de plen, presedintele Senatului, Mircea Geoana,apreciind ca acesta ar fi putut fi pierdut de directorul general alFMI, Dominique Strauss-Kahn, care intre timp plecase de laParlament.

Seful FMI si-a recuperat ceasul uitat la Parlament, acestafiindu-i adus la aeroport inainte de plecarea oficialului.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca averificat personal daca ceasul gasit la tribuna Parlamentului iiapartinea directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn,mentionand ca a trimis o echipa care i-a predat acestuia obiectulpersonal pierdut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO