ZF 24

Targ de tuning auto: de la Matizul tunat la masini cu motoare de peste 1.000 de cai putere

Targ de tuning auto: motoare ambalate si cascadorii pe pista de drift la Romexpo
14.03.2010, 15:17 420

A cincea editie a targului 4TuningDays, 13-14 martie, a stransin pavilionul central al complexului expozitional Romexpo mai multde 100 de firme si 150 de automobile modificate.

Potrivit organizatorilor in cele doua zile ale expozitiei voraduce la Romexpo circa 50.000 de vizitatori. "Noi am estimat 40.000- 50. 000 de oameni. Vom vedea insa la final cati au fost. Dupaacest eveniment mai urmeaza editia din Pitesti, Iasi sau Cluj. LaCluj vom avea si evenimentul Kings of Europe (campionatinternational de drifting - n.red)", a declarat Valentin Manus,director de marketing al 4Tuning, organizatorul evenimentului.Pretul unui bilet de acces la expozitie este de 20 de lei.

Duminica la pranz, in parcarea centrului expozitional mai multde 1.000 de oameni urmareau din spatele baricadelor demonstratiilede drift ale celor 30 de piloti participanti la prima etapa aCamiponatului National. In pavilionul central al Romexpo altecateva mii de oameni se inghesuiau sa fotografieze hostesele siautomobilele aduse de cluburile auto, importatorii de piese deschimb sau firmele de tuning custom si tehnic. Expozitia cuprindein primul rand categoria automobilelor modificate estetic, undecaroseria a fost adaptata de fiecare proprietar - iesind inevidenta aici Matizul cu portierele care se deschid vertical -,categoria de tuning audio - unde sistemele sonore instalate scotmii de wati -, dar si categoria cailor putere, unde sunt incluse simasini de peste 1.000 CP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO