ZF 24

TBI Leasing, 2500 de contracte in sase luni

18.07.2006, 20:03 15

TBI Leasing a incheiat in primul semestru circa 2.500 de contracte, cu o valoare a bunurilor finantate de 31,5 mil. euro, fara taxe, consemnand un avans de 22,5% fata de perioada similara a anului trecut, a declarat directorul de vanzari al companiei, Laurentiu Levandovschi.
Rezultatele obtinute in primele sase luni corespund bugetului propus la inceputul anului, oficialii companiei estimand ca vor atinge o valoare totala a contractelor de 90 mil. euro pana la finele lui 2006, in crestere cu 50% fata de nivelul inregistrat anul trecut.
Portofoliul societatii este dominat de leasingul pentru autovehicule noi, cu 54%. Echipamentele reprezinta 27% din totalul contractelor incheiate, autovehiculele second-hand cumuleaza 11%, in timp ce leasingului imobiliar ii revin opt procente. Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine despre planurile de extindere a retelei de vanzari a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO