ZF 24

Top Brands Distribution vrea sa intre in topul producatorilor de lactate proaspete

06.10.2009, 17:23 34

Distribuitorul tigaretelor Philip Morris si a produselor KraftFoods, Top Brands Distribution, intentioneaza sa se numere petermen mediu printre cei mai mari producatori de lactate proaspetecu Dar Lactate, primul brand al companiei pe piatalactatelor.

Gama de lactate Dar este formata in prezent din 12 produse (lapte,iaurt, sana si smantana) care vor fi comercializate initial doar incadrul magazinelor de proximitate din Bucuresti. "In prima lunaestimam ca vom avea aproximativ 500 de clienti si vrem ca pana lafinalul anului sa fim prezenti in toata Capitala", a declarat RemusDanaila, administratorul Master House Grup, companie al careipachetul majoritar de actiuni este detinut de Top BrandsDistribution.

Top Brands Distribution, care a finalizat anul trecut cu afaceri depeste 314 milioane de euro potrivit datelor Ministerului deFinante, va depasi la finalul acestui an o cifra de afaceri de 380de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO