ZF 24

Un corporatist plăteşte 300-500 de lei pe lună ca să-şi educe copiii cu metode alternative

Autor: Luciana Georgescu

05.10.2014, 19:00 611
Metodele de educaţie alternative sau grădiniţele private sunt alegeri tot mai frecvente pentru corporatiştii care vor să le ofere copiilor acces la cel mai bun sistem educaţional, părinţii cu venituri medii fiind dispuşi să cheltuiască câteva sute de lei pentru astfel de activităţi.
 
„Un corporatist plăteşte în medie 300-500 de lei pe lună pentru metode de educaţie alternativă ale copiilor, adică ateliere, workshopuri şi activităţi care le dezvoltă imaginaţia şi creativitatea“, a declarat la ZF Live Dana Holingher, fondatoarea Holy Molly.
 
Ea a precizat că cei mai mulţi clienţi sunt corporatişti cu salarii medii. „Părinţii sunt foarte prudenţi când vine vorba de banii lor, însă clienţii noştri cred în educaţie şi văd aceste costuri drept o investiţie în copiii lor“, a spus Holingher.
 
Holy Molly vizează dezvoltarea imaginaţiei copiilor şcolari şi preşcolari prin organizarea de ateliere „Arts and Crafts“ („arte manuale“ - n. red.) în locuri diferite de sălile de clasă obişnuite. „Organizăm proiecte într-un depou CFR, în Muzeul Antipa sau chiar la locul de muncă al părinţilor, în marile corporaţii. Vârsta minimă acceptată este de trei ani, iar preţul unui atelier variază în funcţie de tipul activităţii“, a spus Holingher.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO