ZF 24

Un hacker a furat aproximativ 3 milioane de dolari în NFT după ce a spart conturile de Instagram şi Discord ale Bored Ape Yacht Club

Un hacker a furat aproximativ 3 milioane de dolari în...

Autor: Andrei Şerbănescu

01.05.2022, 20:14 80
Un hacker a spart luni conturile de Instagram şi Discord ale Bored Ape Yacht Club şi a escrocat aproximativ 3 milioane de dolari în jetoane nefungibile, scrie Business Insider.
 
Bored Ape a confirmat hack-ul într-un tweet publicat luni, avertizând utilizatorii să nu acceseze niciun link de pe Instagram.
 
Un detectiv popular de criptomonede, cunoscut pe Twitter sub numele de Zachxbt, a declarat pentru Insider că 91 de NFT - inclusiv 4 Bored Apes şi 7 Mutant Apes - în valoare de aproximativ 2,9 milioane de dolari au fost furate în urma jafului.
 
Hackul a avut loc în urma altor infracţiuni recente privind activele digitale. Printre cele mai cunoscute se numără o spargere digitală separată a Bored Ape Discord la începutul lunii aprilie şi atacul istoric Axie Infinity, care a dus la scurgerea de 600 de milioane de dolari în jetoane de pe platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO