ZF 24

Unul dintre cei mai mari retaileri din România dă startul promoţiilor de Black Friday

Unul dintre cei mai mari retaileri din România dă...

Autor: Ştefan Stan

03.11.2017, 12:13 656

Ȋn perioada 2 – 30 noiembrie 2017, magazinele Carrefour vor avea preţuri promoţionale de ”Black Friday”, cu reduceri de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom. 

Clienţii pot cumpăra staţie de călcat Arctic de la 159,90 lei, aspirator Phillips de la 239,90 lei, maşină de spălat Arctic de la 749,90 lei, LED UHD Smart Samsung de la 1799,90 lei  precum şi alte produse electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom la super oferte, potrivit unui anunţ al retailerului. 

„Am pregătit o varietate bogată de produse şi discounturi, am majorat stocurile şi am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia  sărbătorii preţurilor mici. Vă invit să vizualizaţi toate ofertele noastre pe site-ul dedicat acestei campanii, www.carrefour.ro/blackfridaya declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO