ZF 24

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, se întâlneşte cu omologul german Christine Lambrecht la baza aeriană Mihail Kogălniceanu

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, se întâlneşte cu...

Autor: Petru Mazilu

01.03.2022, 19:59 231

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, se va întâlni miercuri cu omologul german Christine Lambrecht la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, se va întâlni miercuri, cu ministrul apărării al Republicii Federale Germania, Christine Lambrecht, la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

În prezent, detaşamentul german dislocat în România este format din aproximativ 75 de militari, piloţi şi personal tehnic, dar şi şase aeronave Eurofighter Typhoon. Acestea execută, alături de militarii Forţelor Aeriene Române şi Forţelor Aeriene Italiene, misiuni de Poliţie Aeriană Întărită sub comandă NATO.

Forţele Aeriene Germane au mai fost prezente în România, în vara anului 2021 alături de Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii, tot pentru misiuni de poliţie aeriană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO